Ugrás a tartalomra
TSzB_WEB.jpg

Török Szabolcs Bence DLA

vezető tervező, cégvezető

A T1 STUDIO - Építészeti és Belsőépítészeti MŰTEREM vezetőjeként köszöntöm honlapunkon.

Munkáink során elsősorban a minden részletében minőségi, környezetére érzékeny, mai, ugyanakkor időtálló építészetet képviseljük. E hitvallást, szemléletet szeretné közvetíteni honlapunk is, egyrészt referencia munkáink által, másrészt a munkákkal közvetített minőség-centrikus hitvalláson keresztül

Magamról elmondható, hogy eddigi pályám során számos különféle rendeltetésű épület külső és belső tervezésben vettem részt vezető tervezőként. Ezek közül egynéhány megtalálható az iroda munkái között.

Immár több mint 10 éve tevékenykedem különböző egyetemek építészképzésében oktatóként, ahol többek közt építészeti tervezésben és általános építészeti tervezési szemlélet kialakításában segítem az egyetemi hallgatókat. Korábban a Budapesti Műszaki Egyetem Középülettervezési Tanszékén, jelenleg a Szent István Egyetem Településépítészeti Tanszékén folytatok oktatási tevékenységet egyetemi adjunktus minőségben. Szakterületem az lakó- és középületek komplex tervezése és ezek elhelyezkedés a városi szövetben.     

Okleveles közgazdászként az átlagos építésznél nagyobb rálátásom van a tervezési döntések gazdasági/társadalmi következményeire. Munkám során – talán e tapasztalatokból is építkezve, illetve merítve - nem csak építészetileg de a lehetőségeket és megépíthetőséget is figyelembe véve – a legmegfelelőbb megoldásokat keresem.

 

TÖRÖK SZABOLCS BENCE DLA

okleveles építészmérnök, okleveles közgazdász, belsőépítész
építőművészet doktora, egyetemi adjunktus 

Back to the Studio