Ugrás a tartalomra
Lepke_090.jpg

WELLNESS-FITNESS-SPA rekreációs terek tervezése


Komplex építészeti és belsőépítészeti tervezési szolgáltatások

Az egyik legkedvesebb feladat a pihenés és rekreáció tereit megtervezni. Legyen szó sportcélú fejlesztések – uszodák, fitness komplexumok, tornatermek, egészségügyi központok építészeti és belső téri tervezéséről, átalakításáról, vagy exkluzív wellness területek kialakításának, átalakításának, bővítésének teljes körű tervezéséről, irodánk komplex szolgáltatásait kínálja ügyfeleinek.

A tervezői szolgáltatásainkkal igény esetén az első álom megszületésétől a kulcs átadásáig jelen vagyunk, többek között az alábbi szolgáltatásokkal. 

  • Komplett tervezői fővállalkozói feladatok, generáltervezés

Az épületek tervezésének teljes folyamatára kiterjed tevékenységünk, generál tervek elkészítésétől, a különféle szakági tervezők koordinálásán és az engedélyek/hozzájárulások beszerzésén át a különféle bonyolítói folyamatok menedzseléséig. Előnyünk, hogy ezen épületek világának teljes spektrumát, a külső megjelenéstől a belsőépítészeti részletekig és bútortervekig  lefedjük maximális szakértelemmel.

 

  • Koncepciótervek készítése fotorealisztikus látványtervekkel

Vezető tervezőink hosszú évek óta gyakorolják és emellett több mint tíz éve tanítják egyetemi szinten az építészeti téralkotást, ami magas szintű tudásbázist és garanciát ad az elmélyült és jól használható terek létrehozásához. Elképzeléseinket a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelő vizualizációval mutatjuk be megbízóink számára. Igény esetén bejárható térmodellekkel, 3D szemüveges, VR (virtual reality) prezentációval, méretarányos valódi makett készítésével segítjük a végeredmény vizualizációját.

 

  • Építési engedélyezési, bejelentési és tervtanácsi tervdokumentációk elkészítése

Az elfogadott koncepciótervek alapján a mindenkori szabályozásnak és hatósági elvárásoknak megfelelő engedélyezési, jóváhagyási tervek készítése nagy szakértelemmel, hatósági ügyintézéssel és érdekképviselettel.

 

  • Belsőépítészeti tervek készítése

Számtalan exclusive belső tér megalkotásával a hátunk mögött biztosak vagyunk benne, hogy a legmagasabb igényszintű kéréseknek is meg tudunk felelni a belső terek tervezésében.

 

  • Kiviteli tervek elkészítése

A tervezői koncepció szerint elkészített kivitelezési tervdokumentáció az egyik legfontosabb biztosítéka a kivitelezési minőségnek és a megrendelői érdekérvényesítés elsődleges eszköze a kivitelezővel szemben. Hiszünk abban, hogy épületszerkezeti szakértő bevonásával készült kiviteli tervek teremtik meg az alapot a naprakész technológiákat használó, gazdaságos, ugyanakkor magas minőségű kivitelezés számára.

Szakági tervezők (uszodatechnológus, sporttechnológus tartószerkezeti-tervező, gépésztervező, épületvillamossági tervező, kerttervező, stb.) koordinálása, irányítása

 

  • Költségbecslések, költségvetési kiírások készítése, költségkontroll

 

  • Kivitelező versenyeztetése, kiválasztásában történő segítségnyújtás, referenciák értékelése.

 

  • Tervezői művezetés, és gyártmánytervi ellenőrzés

​​​​​​​

  • Mintáztatás, anyagok- felületek kiválasztásában való közreműködés

 

Forduljon hozzánk bizalommal!