Ugrás a tartalomra
03_Debreceni_Csokonai Színház_H5_Előcsarnok3.jpg

KÖZÉPÜLETEK minőségi tervezése


Komplex generáltervezői, építészeti és belsőépítészeti szolgáltatások

 

Irodánk kiterjedt tapasztalattal rendelkezik középületek, közösségi terek tervezésében és megvalósításához köthető komplex tervezői szolgáltatások nyújtásában. Hiszünk abban, hogy környezetünk minősége visszahat az azt használó közösségre, egy jó épület képes mélyebb kulturális és társadalmi értékek közvetítésére és a helyi közösségek számára identitásnövelő és közösségi összetartást biztosító szereppel rendelkezhet amellett, hogy a rendeltetésének maradéktalanul megfelel.

Tervezési gyakorlatunk több, egymástól különböző területet is magába foglal. Az új és meglévő épületek átalakítása, a köz, - lakó- kereskedelmi vagy ipari épületek széles portfóliója jellemzi tevékenységünket. A tervezési programra adott építészeti és belsőépítészeti válaszaink minden esetben egyedi és komplex. helyi adottságokhoz illesztett és közösségi értékekre fókuszáló, emellett használati, esztétikai, műszaki, gazdasági és fenntarthatósági szempontok együttes figyelembevételével születnek. Referenciáink között éppúgy megtalálható országos védettségű műemlék rekonstrukciók, korszerűsítések, bővítések, mint teljesen új építésű épületek.

A tervezett funkciók lefedik a középületek szinte teljes spektrumát: Önkormányzati és állami beruházásoktól a magántőkés ingatlanfejlesztésekig; az igazgatási, kereskedelmi vagy turisztikai létesítményektől a sport- és szabadidős komplexumokon keresztül a kulturális, oktatási, szociális vagy egészségügyi funkciókig kínáljuk magas szintű szolgáltatásainkat.

Tervezési folyamat általános jellemzője a téralkotási tapasztalatunk, a csapatmunkában rejlő kreatív és szintetizáló energiák kihasználása, a megbízói igények teljesülésének folyamatos monitorozása. Irodánk humán erőforrása, technikai háttere és professzionális vizualizációs technikáink – fotórealisztikus látványtervek készítése, igény esetén bejárható térmodellek, 3D szemüveges, VR (virtual reality) prezentáció, méretarányos valódi makett készítése, anyagminták, próbafelületek gyártatása, stb.) biztosítja ügyfeleiket arról, hogy a születendő terv és majdan a megvalósult épületkomplexum az igényeihez és elképzeléseihez maximálisan illeszkedik.

Irodánk összeszokott társtervezői kapcsolatokkal és szakági partnerhálózattal rendelkezik, így a szükséges esetben a feladat jellegéhez legközelebb álló cégeket vonja be a szakági tervek elkészítésébe.

A tervezői szolgáltatásainkkal igény esetén az első álom megszületésétől a kulcs átadásáig jelen vagyunk, többek között az alábbi szolgáltatásokkal. 

  • Komplett tervezői fővállalkozói feladatok, generáltervezés, BIM tervezés
  • Építészeti koncepciótervek készítése fotorealisztikus látványtervekkel
  • Építési engedélyezési, bejelentési és tervtanácsi tervdokumentációk elkészítése
  • Kiviteli tervek elkészítése
  • Belsőépítészeti tervek készítése
  • Szakági tervezők megbízása, koordinálása, irányítása
  • Költségbecslések, költségvetési kiírások készítése, költségkontroll
  • Kivitelező versenyeztetése, kiválasztásában történő segítségnyújtás, referenciák értékelése.
  • Tervezői művezetés, és gyártmánytervi ellenőrzés
  • Mintáztatás, anyagok- felületek kiválasztásában való közreműködés

Forduljon hozzánk bizalommal!