Ugrás a tartalomra
01_Verecke_családi ház_H10_T1_verecke_04_b.jpg

CSALÁDI VILLÁK - REZIDENCIÁK


Lakóépület tervezés kívül belül egy maximalista igényességével .

A személyre szabott otthonok megalkotása az egyik legörömtelibb, de egyben az egyik legintimebb feladat is a tervezésben.

Tevékenységünk az adott helyszínre és a személyes, egyedi igényekre, elképzelésekre adható optimális megoldások megtalálására fókuszál, maximális diszkréció mellett, ugyanakkor teljes körű és csúcstechnológiás műszaki és prezentációs eszköztár biztosításával.

Hiszünk abban, hogy a környezetünk minősége befolyásolja mindennapjainkat és abban is, hogy ennek a minőségnek a jelentős része abból adódik, hogy a tervezett téri világ ergonómiailag és funkcionálisan mennyire átgondolt és kiforrott.

Tervezés módszertanunk – miszerint a terek működését annak logikai hátterével, összefüggéseivel és következményeivel együtt részleteiben beszéljük át a megbízóval –, valamint professzionális vizualizációs technikáink – fotórealisztikus látványtervek készítése, igény esetén bejárható térmodellek, 3D szemüveges, VR (virtual reality) prezentáció, méretarányos valódi makett készítése, anyagminták, próbafelületek gyártatása, stb.) biztosítják ügyfeleinket arról, hogy a születendő terv az igényeihez és elképzeléseihez maximálisan illeszkedik.

Irodánk egyik fő profilja magas igényszintű lakóépületek - családi házak, villák, rezidenciák, birtokközpontok, sorházak és társasházak - építésének, átépítésének, felújításának és bővítésének komplett tervezése és tervezői felügyelete. Tervezői tudásunk, szigorú minőségi elvárásaink és korábbi munkáinkból származó kivitelezési és tervezési tapasztalatok garantálják az átlag feletti színvonalú teljesítményt.

A tervezői szolgáltatásainkkal igény esetén az első álom megszületésétől a kulcs átadásáig jelen vagyunk, többek között az alábbi szolgáltatásokkal:  

 

 • Komplett tervezői fővállalkozói feladatok, generáltervezés

Az épületek tervezésének teljes folyamatára kiterjed tevékenységünk, generál tervek elkészítésétől, a különféle szakági tervezők koordinálásán és az engedélyek/hozzájárulások beszerzésén át a különféle bonyolítói folyamatok menedzseléséig. Előnyünk hogy ezen épületek világának teljes spektrumát, a külső megjelenéstől a belsőépítészeti részletekig és bútortervekig  lefedjük maximális szakértelemmel.

 

 • Tervezési konzultáció, szaktanácsadás

Előzetes tervezési , műszaki vagy befektetési tanácsadás irodánkban vagy külső helyszínen. 

 

 • Telekvásárlásban történő segítségnyújtás, tanácsadás, értékelés

A telek kiválasztása a befolyásolhatatlan adottságok nagy részét is magával hozza. Igény esetén tervezői kontrollal, szabályozási és beépítési ellenőrzéssel, komplex értékeléssel,  segítjük a megfelelő döntés meghozatalát.

 

 • Tervezési program összeállításában való segítségnyújtás

A tervezési program hagyományosan az építtető által felállított térbeli és műszaki követelményrendszer, tartalmazza a ház  . Ebben a némi szakmai felkészültséget is igénylő dokumentum elkészítésében sem hagyjuk a megbízót magára, tanácsainkkal , javaslatainkkal segítve a folyamatot.

 

 • Építészeti koncepciótervek készítése fotorealisztikus látványtervekkel

Vezető tervezőink hosszú évek óta gyakorolják és emellett több mint tíz éve tanítják egyetemi szinten az építészeti téralkotást, ami magas szintű tudásbázist és garanciát ad az elmélyült és jól használható terek létrehozásához. Elképzeléseinket a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelő vizualizációval mutatjuk be megbízóink számára. Igény esetén bejárható térmodellekkel, 3D szemüveges, VR (virtual reality) prezentációval, méretarányos valódi makett készítésével segítjük a végeredmény vizualizációját.

 

 • Építési engedélyezési, bejelentési és tervtanácsi tervdokumentációk elkészítése

Az elfogadott koncepciótervek alapján a mindenkori szabályozásnak és hatósági elvárásoknak megfelelő engedélyezési, jóváhagyási tervek készítése nagy szakértelemmel, hatósági ügyintézéssel és érdekképviselettel

 

 • Kiviteli tervek elkészítése

A tervezői koncepció szerint elkészített kivitelezési tervdokumentáció az egyik legfontosabb biztosítéka a kivitelezési minőségnek és a megrendelői érdekérvényesítés elsődleges eszköze a kivitelezővel szemben. Hiszünk abban, hogy épületszerkezeti szakértő bevonásával készült kiviteli tervek teremtik meg az alapot a naprakész technológiákat használó, gazdaságos, ugyanakkor magas minőségű kivitelezés számára.

 

 • Belsőépítészeti tervek készítése

Számtalan exclusive belső tér megalkotásával a hátunk mögött biztosak vagyunk benne, hogy a legmagasabb igényszintű kéréseknek is meg tudunk felelni a belső terek tervezésében. Belső téri szolgáltatásainkat, referenciáinkat külön oldalon találja.

 

 • Szakági tervezők (tartószerkezeti-tervező, gépésztervező, épületvillamossági tervező, kerttervező, uszodatechnológus stb.) koordinálása, irányítása

 

 • Költségbecslések, költségvetési kiírások készítése, költségkontroll

 

 • Kivitelező versenyeztetése, kiválasztásában történő segítségnyújtás, referenciák értékelése.

A megfelelő kivitelező kiválasztása felelősségteljes és összetett folyamat, mely döntően meghatározza a ház építésének kereteit, ebből adódóan minőségét és az építési folyamat zökkenőmentességének esélyeit. Nagyon sok szereplő van az építőiparban, akik kivitelezéssel foglalkoznak, nagyon különböző árakon, minőségben és hozzáállással. Ezért is fontos, hogy e döntések megfelelő szakmai megalapozottsággal legyenek meghozva, melyhez minden igényelt segítséget megadunk.

 

 • Tervezői művezetés, és gyártmánytervi ellenőrzés

 

 • Mintáztatás, anyagok- felületek kiválasztásában való közreműködés

 

Forduljon hozzánk bizalommal!